Elämyskuvaus

Elämyskuvaukseen kuuluu koko perheen monipuolinen kuvaus studiossa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuvauksessa kuvataan erikseen lapsi-, sisarus-, perhekuvaus, isä- ja/tai äidin kanssa sekä vielä yksityiskuvia sisaruksista. Kuvaus voi olla muotokuva joko yhdestä tai kahdesta ihmisestä, kihla-, harrastus-, raskaus-, vastasyntyneen-, 1/2-vuotis-, 1-vuotis- tai vanhemman lapsen kuvaus. Vaikkapa ystävysten tai työkavereiden yhteiskuva.

Myös muotokuvat vanhemmista ihmisistä ovat persoonallisia tärkeitä muistoja tuleville sukupolville.

Vain taivas on rajana! Kerro mikä on sinun tarinasi, niin suunnitellaan ja kuvataan se yhdessä upeaksi taideteokseksi seinällenne!

Tutustu hinnastoon »


My Baby -kampanja

Ohjelmaan kuuluu neljä kuvauskertaa: raskaus, vastasyntynyt, puolivuotis- ja 1-vuotiskuvaus. Kustakin kuvauksesta saatte salasanalla turvatut webbikoevedokset jaettavaksi ystävienne ja sukulaistenne kanssa.

Kun olette mukana My Baby -kampanjassa, saatte lahjaksi upean 20x50 / 30x40 kuvakollaasin kehystettynä neljällä kuvalla (arvo 159,-). Lisäksi saatte henkilökohtaisen kuvienvalintatilaisuuden (arvo 59,-) sekä perhekuvauksen yksivuotiskuvauksen yhteydessä (arvo 59,-). Jos lapsesi on jo syntynyt, voit osallistua myös 3-vaiheiseen My Baby -kampanjaan.

Tutustu hinnastoon »


Yo-, rippi- ja valmistujaiskuvaus

Tutustu hinnastoon »


Hääkuvaus

Tutustu hinnastoon »


Lisätilaushinnasto 2018

Tutustu hinnastoon »