Elämyskuvaus

Elämyskuvaukseen kuuluu koko perheen monipuolinen kuvaus studiossa, ulkona tai  jossakin muussa halutussa miljöössä. Monipuolisessa kuvaus-sessiossa kuvataan asiakkaan toiveiden mukaan erikseen lapsi-, sisarus-, perhe-, isän- ja/tai äidin kanssa sekä vielä yksityiskuvia sisaruksista. Kuvaus voi olla muotokuva joko yhdestä tai kahdesta ihmisestä, kihla-, harrastus-, raskaus-, vastasyntyneen-, 1/2-vuotis-, 1-vuotis- tai vanhemman lapsen kuvaus. Rippi-, ylioppilas-, valmistujaiskuvaus tai vaikkapa ystävysten tai työkavereiden yhteiskuva.

Muotokuvat vanhemmista ihmisistä ovat persoonallisia ja tärkeitä muistoja tuleville sukupolville. Täysvuosien syntymäpäiväkuvaukset meikkauksineen kampauksineen ovatkin erittäin suosittuja lahjoja päivänsankarille.

Muotokuvat julkisiiin tiloihin ansoituineista ja eläkkeelle jäävistä arvostetuista henkilöistä tehdään nykyisin valokuvataiteellisin menetelmin. Kuvaamiani muotokuvateoksia löytyy runsaasti Kaupunkien, oppilaitosten, teatterien, sairaanhoitopiirien sekä yritysten seiniltä.

Sukukuvaukset ja useamman polven kuvaukset ovat myös todella suosittuja.

Vain taivas on rajana!

Kerro mikä on sinun tarinasi, niin suunnitellaan, räätälöidään ja hinnoitellaan Teille yksilöllinen ja toiveidenne mukainen Elämyskuvauspaketti.

Hinnat alkaen 99€. Kysy Tarjousta!

Yhteydenotot puhelimella tai sähköpostilla.

Valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

 

 


Lisätilaushinnasto 2021


My Baby -kampanja

Ohjelmaan kuuluu neljä kuvauskertaa: raskaus, vastasyntynyt, puolivuotis- ja 1-vuotis- ja perhekuvaus.

Kun olette mukana My Baby -kampanjassa, saatte huomattavia etuja! Jos lapsesi on jo syntynyt, voit osallistua myös 3-vaiheiseen My Baby -kampanjaan.

Soita rohkeasti ja varaa aika My Baby-kampanjan henkilökohtaiseen esittelyyn studiollani. Kerron työskentelytavoistani ja esittelen upeita valokuvateoksiani ja erilaisia valokuvatuotteita.

Tilaisuus on ilmainen ei velvoita eikä sido Teitä vielä mihinkään.