WWW-SIVUJANI PÄIVITETÄÄN

www.sivujani päivitetään... Hinnastoni ym. eivät aukea tällä hetkellä vielä kokonaisuudessaan. Pahoittelen asiaa! Kerro mikä on sinun tarinasi niin suunnitellaan, räätälöidään ja hinnoitellaan Teille yksilöllinen ja Toiveidenne mukainen Elämyskuvauspaketti.  Yhteydenotot puhelimella tai sähköpostilla.

28.8.2023

Palkittu huippukuvaaja uudisti Pesäkarhujen ilmeen

 
Alkavaksi kaudeksi joukkueen ilme on uudistettu täysin.
Porin naisten Superpesis-joukkueen kulisseissa alkoi puoli vuotta sitte. ”Ilmettä haluttiin uudistaa ja luoda jotain uutta ja voimaannuttavaa. Halusimme herätellä kiinnostusta siitä, kuka ja mikä on Pesäkarhut”, Kojola selittää.
Johtokunnan jäsenenä toimiva Paula Kulmala kertoo, että ilmeuudistuksen tavoitteena on yhdistää kaksi Pesäkarhujen avainelementtiä: huippu-urheilu ja naiseus. Vaikka urheilu on näille naisille ykkösasia elämässä, kuuluu siihen paljon muutakin. He toimivat myös esimerkkinä ja roolimallina. ”Haluamme olla mukana tukemassa vahvan ja itsenäisen naisen kuvaa. Tässä ajassa nainen voi oikeasti olla urheilullinen menettämättä naisellisuuttaan. Nyt ei kuitenkaan leikitä prinsessaleikkejä, vaan nämä naiset ovat pelillisesti maailman ykkösluokkaa. Kuitenkin jokaisella heistä on oma persoonansa ja sitä haluamme raottaa myös seuraajillemme. Pesäkarhujen pelaaja on samalla vahva ja naisellinen.” Kulmala kuvailee.
Uudistukseen haluttiin mukaan alansa ykkösnimiä Porissa, joiden tietotaito ja näkemys toisivat tärkeän lisän projektin toteutumiseen. Porilainen valokuvaajamestari Harri Virta on edelläkävijä suomalaisessa muotokuvauksessa. Harri on toiminut valokuvaajana 30 vuotta ja hän on saavuttanut runsaasti ammatillista menestystä urallaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. ”Hienoa, että uskalletaan tehdä erilaista markkinointia ja se tehdään ammattimaisesti. Pesäkarhuilla oli hyvä idea ja ammattilaisen toteuttamana se pääsee oikeuksiinsa.” Virta kertoo. Naisten puvustuksesta vastaa juhlapukuliike Juhlava ja kampauksesta ja meikistä joukkueen luottokumppanit Kampaamo Kiehkura ja KauneusSali.
 
 
 
4.5.2018

Sairannahoitopiirin johtajan muotokuvan julkistus

Oli ilo ja suuri kunnia minulle taas päästä tekemään muotokuva valokuvataiteellisin menetelmin arvostetusta Sairaanhoitopiirin pitkäaikaisesta johtajasta Ahti Pistosta. Muotokuva julkistetiin juhlavin menoin Satakunnan Keskussairaalassa 26.3.2018.

4.5.2018