Vihkikuvat studiossa

Hääpäivä on morsiamelle ja sulhaselle yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Ammattilaisen runsaasti, varmasti ja monipuolisesti kuvaamia valokuvia juhlapäivän ainutkertaisista tunnelmista ja mieleenpainuvista hetkistä on mukava katsella ystävien ja sukulaisten kesken upeasta hääalbumista. Myös yksilölliset ja korkealaatuiset valokuvateokset kodin seinällä ilahduttavat ja muistuttavat suuresta päivästänne vielä vuosienkin jälkeen.

Vihkikuvaus voidaan kuvata hääparin toiveiden mukaisesti studiossa, ulkona tai hääparin toivomassa miljöössä. Pitää muistaa, että ulkokuvauksessa ollaan aina säiden armoilla ja varasuunnitelma pitää olla. Välttääkseen Suomen epävakaisten sääolosuhteiden yllätykset, on jo monien vuosien ajan enemmistö vihkipareistani halunnut hääkuvauksensa kuvattavan molemmissa; sekä studiossa että ulkona. Vihkikuvaus kuvataan yleensä ennen vihkimistä tai heti vihkimisen jälkeen.

Vihkikuvaus voidaan suorittaa myös koekampaus-/meikkipäivänä, jolloin voimme kuvata kiireettömästi ja vapaus paikan valintaan on paljon laajempi sekä kuvauksen voimme ajoittaa parhaan valon mukaan vaikkapa auringonlaskun aikaan.

Mahdollisuuksia on monia ja vain taivas on rajana!

Myös ainutkertaiset hetkenne kirkossa kannattaa antaa ammattilaisen kuvattavaksi.

Muistakaa myös suositut kihla- ja sensuellit huomenlahjakuvaukset. Näissä kuvauksissa voimme toteuttaa villeimmätkin fantasianne.

Ennakkoon hyvissä ajoin ja hyvin suunniteltuna vihkiparin kaikki toiveet huomioon ottaen haluan tehdä ja valokuvata päivästänne ikimuistoisen.

Varaa aika maksuttomaan henkilökohtaiseen hääkuvausesittelyyn studiolleni, jossa suunnitellaan yhdessä Teidän toiveisiinne, tarpeisiinne ja budjettiinne sopiva hääkuvauskokonaisuus.

Muista, että henkilökohtainen, persoonallinen ja ikimuistettava lahjaidea vihkiparille on hääkuvauslahjakortti! Voitte ostaa sen vaikka kimpassa.

WWW.SIVUJA PÄIVITETÄÄN JOTEN UUDET KUVAT GALLERIAAN AUKEAA LÄHIAIKOINA.

« Takaisin kuvagallerioihin